جهت خرید اپل آیدی تحویل فوری کلیک کنید

بهترین برنامه های کاربردی ایفون در سال 2020

امتیاز 5 از 5 از بین 10 امتیاز دهنده به این صفحه
5
4
3
2
1
عطیه مشهدی عطیه مشهدی / نویسنده ارشد آیدی تاپ مدت زمان مطالعه 3 دقیقه نظرات کاربران

در این بخش از وب سایت آیدی تاپ لیستی از بهترين برنامه هاي آيفون در اختیار شما کاربران گرامی قرار گرفته است تا با استفاده از آن ها بتوانید از تمام پتانسیل های آیفون بهره مند شوید و لذت ببرید. آیفون برنامه های بی شماری در زمینه های مختلف ارائه کرده است که در ادامه به مهم ترینِ آن ها اشاره می کنیم؛ خوب است بدانید که اغلب این برنامه ها رایگان بوده و به راحتی قابل استفاده هستند.

برنامه هاي كاربردي ايفون

Google Photos: Google Photos یک اپلیکیشن بسیار غنی محسوب می شود که کنترل های زیادی را در اختیار کاربر قرار می دهد. در این برنامه شما می توانید تعداد زیادی از تصاویر خود را با کیفیت مطلوب در سرویس Google cloud ذخیره نمایید و آن ها را با نحوی که در نظر دارید مدیریت نمایید. 


بهترین برنامه های ایفون


Snapseed: اگر بگوییم اپلیکیشن Snapseed یکی از بهترین برنامه های ios به حساب می آید، قطعا اغراق نکرده ایم؛ البته این برنامه برای اندروید هم مورد استفاده قرار می گیرد و به دلیل رابط کاربری بسیار ساده ای که دارد، مورد توجه قرار گرفته است. Snapseed امکان ویرایش تمامی قسمت های تصویر را به شما می دهد. 


بهترین اپلیکیشن های ایفون


Halide: این برنامه را می توان بهترین جایگزین برای دوربین ساده آیفون در نظر گرفت که محبوبیت بالایی نزد کاربران پیدا کرده است. با این برنامه رایگان و قدرتمند می توانید طعم شیرین عکاسی حرفه ای را تجربه کنید و لحظات خاطره انگیز خود را ثبت نمایید. برنامه Halide متمرکز بر کنترل های مبتنی بر ژست حرکتی بوده و شما با حرکت انگشتان خود می توانید فوکوس کرده، نور را تغییر دهید و یا از دیگر کاربردهای این برنامه جذاب استفاده کنید. Halide را طراح سابق اپل ساخته است.

Focos: اپلیکیشن Focos یه انتخاب عالی برای کسانی که به عکاسی پرتره علاقه دارند می باشد که امکان کنترل تمامی فاکتورهای عکس را در اختیار شما قرار می دهد. با این برنامه علاوه بر عکاسی پرتره می توانید تصاویر سه بعدی جذاب هم ثبت نمایید. 

Luma Fusion: غیر ممکن است با گوشی آیفون یا آیپد خود ویرایش ویدیو انجام دهید و این اپلیکیشن را نشناسید. Luma Fusion از برنامه های کاربردی و محبوب کاربران می باشد. 


برنامه های کاربردی ایفون


ProCam 7: اگر به دنبال اپلیکیشنی حرفه ای تر برای ویدیوها و عکس های خود هستید، پیشنهاد ما ProCam 7 است که قابلیت ها و فیلترهای بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد. 


بهترین برنامه های ایفون در سال 2022


FILIMIC Pro: یکی از بهترین اپلیکیشن های آیفون در زمینه فیلم برداری FILIMIC Pro نام دارد که بیشتر مورد استفاده فیلم برداران حرفه ای قرار می گیرد؛ روش استفاده از این برنامه به راحتیِ برنامه های ذکر شده نبوده و برای استفاده از امکانات خاص و تخصصی آن باید کمی با فضای آن آشنایی داشته باشید. لازم به ذکر است که بگوییم این اپلیکیشن کاربردی برای برخی از افراد گران بوده که بهترین گزینه مشابه برای جایگزینی آن، برنامه ارزان قیمت Pro Camera by Moment می باشد. 


بهترین برنامه های ایفون


TouchRetouch: اگر تصاویر شما خراب شدند، اصلا جای نگرانی نیست زیرا این اپلیکیشن برای ترمیم عکس ها ساخته شده تا به راحتی بتوانید آیتم های اضافه را از آن حذف نمایید. 

Enlight Videoleap: این اپلیکتیشن یکی از بی نظیرترین برنامه هاي ايفون در زمینه ویرایش ویدیو است که در عین راحتی بسیار قدرتمند بوده و امکان تغییرات زیادی را به کاربر می دهد. این اپلیکیشن هم رایگان می باشد. 

Outlook: اگر به دنبال یک جایگزین خوب با امکانات بیشتر برای اپلیکیشن Mail هستید، Outlook پیشنهادی رایگان و عالی برای مدیریت کامل ایمیل ها محسوب می شود. ناگفته نماند که Gmail هم اپلیکیشنی غنی می باشد که بسیار شناخته شده است. 


بهترین برنامه های گوشی ایفون


Brave: این مرورگر ارتباط بیشتری بین سازندگان و کاربران ایجاد می کند. Brave یک ویژگی جالب دارد که هر چه بیشتر از اپلیکیشن های داخلی آن استفاده نمایید ارز بیشتری به شما می دهد و در واقع با ارزهای رمزنگاری شده مرتبط است و همین امر سبب امنیت فوق العاده آن می شود. این اپلیکیشن از حریم شخصی شما به خوبی محافظت می کند. 




Chrome: یک نرم افزار اپل که محبوبیت بسیار بالایی در دیوایس های مختلف این شرکت دارد Chrome می باشد. گوگل کروم سرعتی بالا و امنیتی مثال زدنی دارد. 


بهترین برنامه های آیفون


Vantage Calendar: تِمِ 3 بعدی این برنامه از مهم ترین دلایل محبوبیت آن به شمار می آید؛ زیرا ظاهری خاص به آن بخشیده که در سایر برنامه نمی توان مشاهده کرد. با آپدیت های جدیدی که برای این برنامه عرضه می گردد نیز می توانید از تم های جذاب آن استفاده کنید. این برنامه قابلیت پشتیبانی از Dark Mode دارا بوده و به همین دلیل بر روی نمایشگرهای اُ ال ای دی هم بسیار زیبا نمایش داده می شود. 


بهترین برنامه های ایفون


Dark Sky: یکی دیگر از برنامه های جالب آیفون Dark Sky نام دارد که برای اطلاع از وضعیت هواشناسی می توان از آن استفاده کرد. این برنامه دقت بسیار بالایی داشته تا جایی که می تواند چند دقیقه پیش از بارش باران به شما یادآوری کند برای خروج از منزل چتر همراه داشته باشید. این برنامه جایگزینی مناسب برای Apple Weather به شمار می آید که idtop به کاربران آیفون پیشنهاد می کند. 


10 تا از بهترین برنامه های ایفون


نرم افزارهای کاربردی آیفون در زمینه هواشناسی نیز متنوع بوده که برای مثال Today Weather ، Carrot Weather ،Weather Underground و AccuWeather  هم برای iOS بسیار مناسب هستند.

Google Translate: این برنامه ترجمه از کاربردی ترین برنامه هایی است که با آن سر و کار داریم. گوگل ترنسلیت این امکان را دارد که کلماتی از زبان های گوناگون را ترجمه کند و معانی آن ها را در اختیار کاربر قرار دهد. همچنین به کمک این برنامه می توانید کلماتی که در تصاویر، مکالمات صوتی یا فایل های اسکن شده وجود دارد را ترجمه نمایید. 

Cardiogram: یکی دیگر از اپليكيشن هاي جالب ايفون Cardiogram می باشد که با اپل واچ نیز سازگار بوده و با استفاده از آن می توانید وضعیت ضربان قلب و فعالیت های ورزشی خود را ارزیابی کنید. 


بهترین برنامه های ایفون


Pocket Casts: این اپلیکیشن برای اشتراک گذاری پادکست های مختلف بین چند دیوایس مختلف بسیار مناسب است. 

Anchor: این اپلیکیشن در ابتدا مختص کلیپ های صوتی کوتاه بود ولی استقبال مخاطبان سبب گشت که ژانرهای دیگر نیز به آن اضافه شوند. در این اپلیکیشن عموم مردم می توانند به تولید پادکست بپردازند و یا در پادکست های یکدیگر شرکت کنند. 

Lifesum: این اپلیکیشن مملو از رژیم های غذایی و برنامه های ورزشی بوده که می توانید با استفاده از آن ها به مدیریت وزن خود بپردازید.


لیست بهترین برنامه های ایفون


Eat This Much: این برنامه بسیار جالب بوده و طرفداران خاص خود را دارد. Eat This Much در پخت و پز به شما ایده می دهد و می گوید که از چه موادی برای پختن غذا استفاده کنید. همچنین با توجه به مواد غذایی که در یخچال شما موجود است، پیشنهاد می دهد که در وعده بعدی چه غذایی درست کنید.

Mint: اپلیکیشن رایگان Mint گزینه کارآمدی برای این اوضاع بدِ اقتصادی است که سرمایه و مخارج شما را مدیریت می کند و پیشنهاداتی را مطرح می نماید که بتوانید بهتر پس انداز کنید و عاقلانه مخارج خود را انجام دهید. Quicken نیز برنامه دیگری است که علاوه بر موارد ذکر شده، ارزش دارایی های شما را محاسبه می کند و برنامه ریزی درستی برای دوران بازنشستگی شما ارائه می کند. 


بهترین برنامه های ایفون


Google Assistant: این دستیار دیجیتال گوگل به خوبی پاسخگوی درخواست های شما می باشد. البته Amazon Alexa نیز یک دستیار دیجیتال کاربردی دیگر است که علاقه مندان به اکوسیست آمازون می توانند از آن بهره مند شوند. 

Waze: این اپلیکیشن کاربردی در سال های اخیر نقش مهمی در زندگی بشر ایفا می کند و اغلب افراد به هنگام رانندگی از آن بهره می برند. همان طور که می دانید این اپلیکیشن می تواند مواردی نظیر دوربین های پلیس، ترافیک و تصادفات را به کاربران اطلاع رسانی کند. 




Skyscanner: یک نمونه دیگر از بهترين اپليكيشن هاي ايفون Skyscanner نام دارد که برای سفر راهنمای شما می باشد. این برنامه اطلاعاتی نظیر تاریخ مناسب پرواز، قیمت بلیط و هزینه های اقامت در هتل را در اختیار شما قرار می دهد. لازم به ذکر است که اپلیکیشن Kayak نیز از معروف ترین سرویس ها برای خرید بلیط و رزرو هتل به حساب می آید. 


بهترین برنامه های ایفون


theScore: این برنامه حرفه ای برای دوست داران ورزش ویزگی های منحصر به فردی دارد و آن ها با استفاده از این اپلیکیشن می توانند اطلاعات دقیقی از مسابقات ورزشی مختلف کسب کنند. 

Khan Academy: این برنامه رایگان برای یادگیری موارد مختلف بسیار عالی می باشد و حاوی ویدیوها و روش های آموزشی مناسب می باشد. اگر قصد دارید زبان های خارجی را فرا گیرید می توانید اپلیکیشن Duolingo را نصب کنید و مهارت های نوشتن، خواندن، گوش دادن و صحبت کردن خود را در زبان مورد نظرتان تقویت نمایید. 


بهترین برنامه های ایفون



سوالات متداول

قیمت اپل ایدی در سایت آیدی تاپ به شرح زیر است: -اپل آیدی فوری: 16 هزار تومان -اپل آیدی با ایمیل شخصی : 28 هزار تومان

اپل آیدی های آماده بالافاصله بعد از پرداخت و اپل آیدی با ایمیل شخصی بعد از 2 دقیقه تحویل داده می شود.

از تمامیِ کشورها، بنا به درخواست شما

نظر خودرا درج کنید
تعداد نظرات (2)
  • نثار نیلاب نثار نیلاب
    چند روزه گوشیم آنتن نمیده سیم کارتم جوره فقط نویشته میشه تماس های اضطراری
  • یاسین مرادی یاسین مرادی
    از بین اینایی که نام بردید من خودم Snapseed، Waze، Google Translate و 2 مورد دیگر رو دارم که خیلی به دردم خورده تاحالا، ولی الان که این مقالرو خوندم احتمالا 5 تا دیگ هم نصب می کنم
خرید اپل آیدی

پر بازدید ها

جدید ترین والپیپر ها
آیدی تاپ را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
جهت دریافت آخرین آفرهای آیدی تاپ در خبرنامه ما عضو شوید