جهت خرید اپل آیدی تحویل فوری کلیک کنید

نقد و بررسی گوشی پوکو M3

امتیاز 5 از 5 از بین 3 امتیاز دهنده به این صفحه
5
4
3
2
1
امید طالبی نظری امید طالبی نظری / نویسنده آیدی تاپ نظرات کاربران

نگران نباشید این بار خبری از قاتل پرچمدار نیست، پوکو یک بار دیگر به میدان آمده است اما این بار استثنائا با پرچمداران کاری ندارد بلکه برای قلع و قمع میان رده های بازار آستین های خود را بالا زده است. بعد از معرفی قهرمان بالارده و جدید پوکو یعنی پوکو X3 NFC حالا نوبت به معرفی یک میان رده جذاب و قدرتمند از این کمپانی خاص پسند است. شاید یادتان نباشد و یا انقدر درگیر گوشی هایی با برندهای معروف تر بوده اید که حواستان به پوکوفون اف 1 نبوده باشد؛ این گوشی در سال 2018 با پردازنده اسنپدراگون 845 به بازار عرضه شد و نام پوکو را سر زبان ها انداخت، از آن تاریخ همه ما منتظر گوشی های ارزان قیمت پوکو با کیفیت و سرعت بالا هستیم، پوکوفون اف 1 بعد از گذشت تقریبا 2 سال هنوز هم حرف های زیادی برای گفتن دارد، اما این بار پوکو قسمتی میانی بازار را نشانه گرفته است. پوکو M3 یک گوشی ارزان قیمت میان رده است که خصوصیات فوق العاده ای چون: طراحی زیبا، صفحه نمایش خوب، باتری عالی، بلندگوی استریو و چیپست قابل اعتماد را در یک پکیج با برچسب ارزان قیمت و مقرون به صرفه ارائه کرده است. پوکو اعلام کرده است که یک برند مستقل از شیائومی می باشد با این حال مانند برند ردمی تمامی آنچه طراحی می شود توسط شیائومی به دست تولید می رسد، پس ما آن را یک برند زیر مجموعه شیائومی می دانیم.


پوکو M3


طراحی و ساخت پوکو M3

همانطور که گفته شد، پوکو نه شیائومی است و نه ردمی بلکه فقط و فقط طراحی مختص به خود را دارد. پوکو همیشه از ارزان ترین مواد به طوری شگفت انگیز بهره می برد تا شما به هیچ عنوان حتی احساس یک گوشی همراه ارزان قیمت را نکنید، M3 مانند بسیاری از گوشی هوشمند سال 2020 که هر دو طرف آنها شیشه ای است یا سعی می کنند این گونه به نظر برسند با ظاهر پلاستیکی اما جذاب، خود را متمایز کرده است. صفحه نمایش پوکو ام 3 ظاهری امروزی دارد و حاشیه نیز بسیار کم هستند، در قسمت میانی بالای آن یک دوربین با طراحی ناچ قطره ای جای گرفته است، وظیفه محافظت از این صفحه نمایش نیز برعهده گوریلا گلس 3 می باشد. قاب پشتی این گوشی از پلاستیک ساخته شده که تا حدودی به دلیل طراحی جالبش شبیه به چرم مصنوعی است همچنین مهم نیست که شما رنگ مشکی، زرد یا آبی را انتخاب می کنید، این قاب به هیچ عنوان جای اثر انگشت را به خود نمی گیرد. نکته جذاب و متفاوت در طراحی پوکو M3 فریم قرار گرفته در بالای قاب پشتی است، این فریم سیاه رنگ بسیار بزرگ دوربین ها و آرم پوکو را در خود جای داده است که باعث جذابیت دو چندان این گوشی نسبت به گوشی های ردمی شده است.



شیائومی پوکو ام 3


در سمت راست کلیدهای تنظیم صدا و دکمه پاور وجود دارد، سنسور اثر انگشت نیز در دکمه پاور جای گرفته است. برخلاف همیشه شیائومی پوکو M3 بلندگوی استریو، جک صوتی 3.5 میلی متری و درگاه IR را در قسمت بالایی خود جای داده است، در قسمت پایین نیز بلندگوی استریوی دوم، میکروفون و پورت تایپ C قرار دارد. خشاب سیم کارت نیز در سمت چپ تعبیه شده است.


شیائومی پوکو M3


صفحه نماش پوکو M3

این گوشی از یک صفحه نمایش IPS LCD با ابعاد 6.53 اینچ بهره می برد، رزولوشن صفحه نمایش پوکو M3 برابر با 2340 در 1080 و تراکم پیکسلی 395ppi می باشد، این صفحه نمایش با گوریلا گلس 3 محافظت می شود. پوکو همچنین یک محافظ صفحه نمایش رایگان نیز در داخل جعبه برای شما درنظر گرفته است. میزان روشنایی به صورت دستی تا 395 نیت مورد آزمایش قرار گرفته است، اما پوکو قول داده که اگر زیر نور مستقیم خورشید قرار بگیرید میزان روشنایی در حالت اتوماتیک به 440 نیت نیز خواهد رسید، همچنین کمترین میزان روشنایی صفحه نمایش برای پوکو M3 تا 2.5 نیت نیز اندازه گیری شده است که برای خوانایی در تاریک ترین مکان ها فوق العاده خواهد بود.


صفحه نماش پوکو M3


دوربین پوکو M3

این گوشی یک دوربین 3 گانه را در قسمت پشتی ارائه می دهد، دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی Quad-Bayer با دریچه دیافراگم F/1.8 که با یک دوربین ماکرو 2 مگاپیکسلی F/2.4 و یک سنسور عمق میدان 2 مگاپیسکلی همراه است، دوربین سلفی نیز 8 مگاپیکسلی با دریچه دیافراگم F/2.1 می باشد. از نظر کیفیت عکس های پیش فرض با دوربین اصلی واقعا برای یک میان رده عالی هستند، وضوح دلچسب و کنتراست بالاست، دامنه دینامیکی نیز کاملا متوسط است. بالاترین حالت فیلمبرداری نیز حالت 1080 با نرخ 30 فریم بر ثانیه است، متأسفانه گوشی پوکو ام 3 از حالت 4K پشتیبانی نمی کند.



دوربین پوکو M3


سخت افزار پوکو M3

این گوشی مجهز به یک چیپست جدید از کمپانی کوالکام یعنی اسنپدراگون 662 است که طی یک فرآیند 11 نانومتری ساخته شده، این چیپست 8 هسته ای و متشکل از 4 هسته Kryo 260 Gold با فرکانس 2.0 گیگاهرتز و 4 هسته Kryo 260 Silver با فرکانس 1.8 گیگاهرتز می باشد، وظیفه کارهای گرافیکی نیز برعهده پردازنده گرافیکی Adreno 610 خواهد بود. متأسفانه عملکرد پردازنده تک هسته ای در کارهای روزانه مانند جا به جا شدن بین صفحات با کمی تعلل و کندی مواجه است اما اگر بازی ها را با نرخ فریم پایینی گرافیکی اجرا کنید مشکلی با اکثر بازی های روز بازار نخواهید داشت در نظر داشته باشید که این گوشی یک میان رده مقرون به صرفه 140 دلاری است و نمی توانید انتظارات زیادی از آن داشته باشید، اما خبر خوب این است که به لطف فناوری جدیدترین چیپست سال 2020 ساخت کوالکام این گوشی به هیچ عنوان داغ نمی کند. ضمنا پوکو M3 در دو مدل با حافظه رم 4 و حافظه های داخلی 64 و 128 گیگابایت به بازار عرضه شده است، همچینن از کارت حافظه جانبی MicroSD نیز پشتیبانی می کند.


گوشی شیائومی پوکو M3


باتری پوکو M3

پوکو M3 از یک باتری بسیار بزرگ 6000 میلی آمپری تغذیه می کند که با یک شارژر سریع 18 وات شارژ خواهد شد. تست های انجام شده روی این گوشی نشان داد که عملکرد باتری ماورای انتظار است، شما می توانید با پوکو M3 به مدت 21 ساعت وبگردی، 46 ساعت مکالمه 3G و 17 ساعت به تماشای ویدئو بپردازید که هیچ حرفی برای گفتن نمی گذارد، متأسفانه تنها نقطه ضعف باتری، شارژر آن است که زمان شارژ را طولانی می کند، شارژ کامل این گوشی به وسیله شارژر 18 وات موجود در جعبه حدود 3 ساعت زمان نیاز دارد.


عملکرد باتری پوکو M3


 قیمت پوکو M3

قیمت شیائومی پوکو M3 با حافظه رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایت برابر با 148 دلار و نسخه حافظه رم 4 با حافظه داخلی 128 گیگابایت برابر با 169 دلار است، همچنین این گوشی در دی ماه 1399 در ایران قیمتی بین 5 تا 7 میلیون تومان دارد.

نظر خودرا درج کنید
خرید اپل آیدی

پر بازدید ها

جدید ترین والپیپر ها
آیدی تاپ را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
جهت دریافت آخرین آفرهای آیدی تاپ در خبرنامه ما عضو شوید