تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ
امتیاز 5 از 5 از بین 4 امتیاز دهنده به این صفحه
5
4
3
2
1
مهتاب جهاندار مهتاب جهاندار / نویسنده آیدی تاپ مدت زمان مطالعه 2 دقیقه نظرات کاربران

این موضوع بسیار اهمیت دارد که بدانید بحث ریپورت و بلاک شدن در واتساپ دو مقوله متفاوت از هم است. فردی که در واتساپ ریپورت می‌شود به معنای آن بوده که این پیام رسان فرد را از هر فعالیتی در این اپ ممنوع می‌سازد اما در بلاک فرد تنها با فرد دیگری قابلیت ارتباط نداشته اما به طور کلی می‌تواند از واتساپ استفاده داشته باشد.

به هر حال ما در این مطلب آیدی تاپ قصد داریم شرح دهیم تفاوت ریپورت و بلاک در واتساپ چیست و بیشتر با این موضوع آشنا شوید.

فرق ریپورت و بلاک در واتساپ چیست؟

فرق ریپورت در واتساپ با بلاک به این شکل بوده که ریپورت یعنی شما را به عنوان یک کاربر خاطی به واتساپ گزارش می‌کنند و همین امر موجب می‌شود تا تجربه کاربری خوبی با واتساپ دیگر نداشته باشید.

اما در مسئله بلاک شما تنها دیگر نمی‌توانید با فرد مورد نظر ارتباط برقرار کنید و هیچ اختلالی در کاربری کلی شما به وجود نخواهد آمد. بنابراین در فرق این دو مسئله باید اظهار داشت که بلاک یعنی ممنوعیت و ریپورت یعنی گزارش شدن. در بلاک فرد دیگر نمی‌خواهد با شما ارتباطی داشته باش. اما در ریپورت یک فرد گزارش شما را به واتساپ می‌دهد تا به عنوان کاربری خاطی از سوی این پیام رسان شناخته شوید.

در حال بارگذاری . . .

مراحل ریپورت و بلاک فرد در واتساپ

برای ریپورت کردن یک شخص باید به صفحه چت او رفته و مراحل زیر را انجام دهید:

  1. در سمت چپ بالای صفحه، روی سه نقطه کلیک کنید.
  2. سپس گزینه‌ای مشاهده مخاطب نمایان خواهد شد و اگر شخص جز مخاطبین شما نبود، کافی بوده روی شماره آن کلیک نمایید. 
  3. در مرحله بعدی وارد بخشی خواهید شد که قسمت زیرین آن دو گزینه مسدود کردن و گزارش کردن به چشم می‌خورد. هنگامی که روی گزینه گزارش کردن کلیک می‌کنید، پرسشی از شما خواهد شد که آیا قصد گزارش این کاربر به واتساپ را دارید و در نهایت شما تایید می‌کنید. شما با گزارش کردن فرد موردنظر، آن را مسدود هم می‌توانید بکنید.


چگونه فردی را در واتساپ ریپورت کنیم؟

مراحل بلاک کردن یک نفر در واتساپ:

  1. روی سه نقطه گوشه بالا سمت راست کلیک کنید.
  2. سپس باید More را انتخاب نمایید و وارد بخشی خواهید شد که گزینه Block هم در آن وجود دارد.
  3. در این قسمت می‌توانید یا بلاک کنید و یا اینکه ریپورت و بلاک داشته باشید. به همین سادگی شما فرد را بلاک کردید. 

در صورت بلاک یا مسدود شدن چه اتفاقی برای چت‌ها و پیام‌های قبلی می‌افتد؟

هنگامی که شما فردی را بلاک یا به عبارتی مسدود می‌کنید، دیگر چتی باقی نخواهد ماند و از دست خواهید داد. زیرا دیگر فرد نمی‌توانید با شما مکالمه داشته باشد، البته پیش از بستن صفحه چت مکالمات قبلی قابل مشاهده است، اما به محض بستن دیگر در کار نیست.

در حال بارگذاری . . .

نظر خودرا درج کنید

پر بازدید ها

جدید ترین والپیپر ها

قیمت و مشخصات فنی

آیدی تاپ را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
جهت دریافت آخرین آفرهای آیدی تاپ در خبرنامه ما عضو شوید