از نظر ظاهری آنر مجیک 4 و آنر مجیک 4 پرو دو گوشی بسیار شبیه به یکدیگر هستند اما دوربین سلفی حفره ای یا پانچ هول در آنر مجیک 4 و دوربین سلفی با ناچ کپسولی در آنر مجیک 4 پرو این دو گوشی را از هم متمایز می کند. قاب پشتی از همان زبان طراحی و مدل چینش دوربین های آنر مجیک سری 3 تبعیت میکند. در صفحه نمایش نیز به جزء وضوح، ابعاد هر دو گوشی 6.81 اینچ است و هر دو نیز از نرخ بروزسانی 120 هرتز پشتیبانی می کنند. وضوح صفحه نمایش در آنر مجیک 4 برابر با 1224x2664 پیکسل و در آنر مجیک 4 پرو برابر 1312x2848 پیکسل است. ضمناً هر دو گوشی مجهز به پنل LTPO OLED می باشند، بنابراین از سنسور اثر انگشت زیر نمایشگر بهره می برند.
دوربین در هر دو گوشی شامل یک دوربین 4 گانه با سنسور اصلی و سنسور اولتراواید 50 مگاپیکسلی و همچنین یک سنسور TOF است، اما تفاوت اصلی در قسمت دوربین مربوط به سنسور تله پریسکوپ آنر مجیک 4 و آنر مجیک 4 پرو می باشد. دوربین تله پریسکوپ در آنر مجیک 4 یک سنسور 8 مگاپیکسلی و در آنر مجیک 4 پرو یک سنسور 64 مگاپیکسلی است! دوربین سلفی نیز در هر دو گوشی یک سنسور 12 مگاپیکسلی می باشد. ضمناً هر دو گوشی از قابلیت فیلمبرداری 4K نیز پشتیبانی می کنند. آنر مجیک 4 و آنر مجیک 4 پرو به جدیدترین پردازنده پرچمدار شرکت کوالکام یعنی پردازنده اسنپدراگون 8 نسل 1 مجهزند، بنابراین تمام ویژگی های یک گوشی پرچمدار را با خود به همراه دارند.
نکته بسیار جالب در مورد آنر مجیک 4 و آنر مجیک 4 پرو گواهی متفاوت آنها در برابر نفوذ آب است، آنر مجیک 4 با گواهی IP54 یک گوشی مقاوم در برابر قطرات آب و آنر مجیک 4 پرو نیز با گواهی IP68 یک گوشی کاملاً ضدآب محسوب می شود.
باتری ها در پرچمداران جدید آنر تفاوت آنچنانی ندارد اما شارژر پرسرعت در نهایت همه چیز را به نفع آنر مجیک 4 پرو تمام می کند. آنر مجیک 4 مجهز به یک باتری 4800 میلی آمپر ساعتی و شارژر پرسرعت 66 وات است اما آنر مجیک 4 پرو مجهز به یک باتری 4600 میلی آمپر ساعتی و شارژر پرسرعت 100 وات است.
این مقاله در حال بروزرسانی است