درباره شرکت هواوی
امتیاز 5 از 5 از بین 2 امتیاز دهنده به این صفحه
5
4
3
2
1

درباره شرکت هواوی

محصولات هواوی

اخبار و مقالات هواوی

نقد و بررسی هواوی

شبکه Huawei Technologies در سال 1987 به عنوان نماینده فروش مشاغلی چون تلفن و کابل توسط رن ژنگ فی (افسر ارتش آزادیبخش خلق چین) در شنزن چین تأسیس شد. رن ژنگ با سرمایه اولیه 21 هزار یوان و زمانی که تمامی خطوط ارتباطی چین وارداتی بودند با هدف توسعه فناوری بومی برای رقابت با رقبای خارجی اقدام به تأسیس این شرکت کرد. نام هواوی برای اکثر مردم با جدیدترین محصولات با کیفیت تکنولوژی مرتبط است، هوآوی از زمان تأسیس در سال 1987 تاکنون مسیر سخت و طولانی را طی کرده و طی یک تاریخ پر فراز و نشیب 30 ساله اکنون در حال رقابت با بزرگان فناوری مانند کمپانی اپل و سامسونگ می باشد.

امروزه محصولات هواوی به بیش از 170 کشور جهان راه یافته و به بیشتر از یک سوم مردم جهان خدمات ارائه می دهد. هواوی پس از Alcatel-Lucent و Cisco سومین تولید کننده بزرگ جهانی روتر، سوئیچ و سایر تجهیزات ارتباط از راه دور است. شرکت هواوی در بخش تولید گوشی های هوشمند و ساخت قطعات روند رو به رشدی را تجربه می کند، به طوری که از سال 2017 حدود 10 درصد از کل بازار تلفن های هوشمند را در اختیار دارد. همکاری با مشتری و مشتری محوری بزرگترین تمایز هواوی با رقباست، این شرکت 15 موسسه تحقیقاتی و 36 مرکز نوآوری تأسیس کرده است که مستقیما با شرکت های مخابراتی پیش رو در سراسر جهان کار می کنند تا فناوری های سفارشی برای نیازهای منحصر به فرد هر شرکتی را ایجاد کنند. هواوی همچنین در سال 2011 حدود 3/7 میلیارد دلار بخش تحقیق و توسعه سرمایه گذاری کرده است. هواوی برای اینکه اولین انتخاب و بهترین شریک شرکت های مخابراتی باشد نه تنها باید بر سطح فناوری فعلی تسلط داشته باشد، بلکه باید نیازهای مشتری در آینده را نیز پیش بینی کند بنابراین این شرکت در سال 2014 اولین شبکه مخابراتی 5G جهان را در جزیره «من» راه اندازی کرد.

هواوی در سال 2020 به دلیل فشار تحریم ها برند زیر مجموعه خود آنر را با تمام 7000 کارمندش به قیمت 15.2 میلیارد دلار به فروش رساند، آنر بعد از فروش به ارائه همان خدمات سابق خود ادامه خواهد داد. رن ژنگ فئی به کارمندان سابق خود این چنین گفت (ما مجبور نیستیم همه افراد بی گناه را به دلیل مشکلات خودمان در آب غرق کنیم، آنر باید بعد از این بزرگترین رقیب هواوی باشد، پیشی گرفتن از پدر وظیفه اصلی شماست)

کمپانی هواوی از سال 2019 به دلیل دور زدن تحریم های ظالمانه علیه جمهوری اسلامی ایران به لیست تحریم های ایالات متحده اضافه شده است، بنابراین هر شرکتی جهت فروش قطعات به هواوی باید به همراه مجوز و زیر نظر دولت این کار را انجام دهد، همچنین گوشی های هوشمند هواوی نیز از لیست خدمات فیسبوک، یوتیوب و گوگل حذف شده اند و به صورت پیش فرض بدون گوگل پلی عرضه می شوند که البته بعد از نصب گوگل پلی نیز مشکلاتی را به همراه دارند، بدین ترتیب هواوی به سرعت در حال بروزرسانی و تکمیل استور اختصاصی خود یعنی «اپ گالری» می باشد.


آیدی تاپ را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
جهت دریافت آخرین آفرهای آیدی تاپ در خبرنامه ما عضو شوید